Termeni si Conditii

1. Informatii despre site
Chimagri SRL este o companie inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J09/2/2000, Codul Unic de inregistrare: RO12595352, cu punctul de lucru pe str. Sos. Vizirului Km10+500 DN21, com. Chiscani,  jud. Braila. Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor  de catre Cumparator/client de pe site-ul www.semintedinbaragan.ro, denumit in continuare Semintedinbaragan.ro /Vanzator, implica acceptarea Termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Chimagri SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare in prealabil, de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

2. Acceptarea conditiilor
Utilizarea site-ului www.semintedinbaragan.ro, logarea, cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dvs. a Termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Clientul va putea consulta oricand Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului. In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi website-ul nostru.
Semintedinbaragan.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si revizui Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila.
Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale electronica, de a primi informatii de la noi si/sau de a ne trimite dvs. informatii, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris.
Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina, iti exprimi acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial din partea Chimagri SRL. Datele personale oferite vor fi procesate conform Politicii de prelucrare a datelor personale ale Chimagri SRL . Te poti dezabona oricand de la primirea acestor e-mail-uri accesand linkul de dezabonare din partea de jos a paginii sau trimitand un e-mail -cu confirmare de primire din partea noastra- catre comenzi@semintedinbaragan.ro, cu subiectul: dezabonare.
Chimagri SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, cu sau fara o notificare in prealabil despre aceasta intentie, daca avem motive precum ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document. Abonatii newsletter-ului www.semintedinbaragan.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale mai departe si altor persoane, pe raspunderea lor, cu conditia sa nu fi modificat in nici un fel aceste comunicari.

  3. Functionare site si Dreptul de autor
Site-ul poate fi vizitat atunci cand este functional. Site-ul www.semintedinbaragan.ro este gazduit pe serverele unei terte firme. Nu ne asumam raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea site-ului semintedinbaragan.ro, in totalitate sau partial.
Chimagri SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. Chimagri SRL  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii de dvs. de anumite browsere pentru vizitarea site-ului www.semintedinbaragan.ro.
Intregul continut al site-ului www.semintedinbaragan.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, email-uri si alte date – este proprietatea Chimagri SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara acordul scris al Chimagri SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.
Semintedinbaragan.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele website-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acelor website-uri.

Semintedinbaragan.ro este exonerata de orice vina in cazul utilizarii continutului transmis catre Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul website-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Semintedinbaragan.ro, atunci cand aceasta utilizare a continutului produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de e-mail: comenzi@semintedinbaragan.ro.

4. Incheierea contractului
Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul semintedinbaragan.ro, clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Chimagri SRL – prin e-mail sau telefon.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale de catre noi si nu la emiterea confirmarii automate de primire a comenzii. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator/client.
O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va anula comanda care nu corespunde cu dorintele sale si va face o noua comanda in sistem.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda clientului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi banii inapoi, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Receptia produselor livrate reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Chimagri SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate Chimagri SRL de la acest client. Acest lucru se aplica si in cazul returnarii produselor, taxele de livrare nu vor fi returnate.
Fiecare produs comercializat de Semintedinbaragan.ro beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil sau returnarea contravalorii acestuia.
Toate informatiile folosite pe site pentru descrierea produselor nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare: livrare, stocuri, culori, preturi.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca Semintedinbaragan.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil furnizat de client si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

5. Protectia datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, website-ul nostru administrat de Chimagri SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. Nu furnizam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam datele dvs. altor persoane. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate, a comportamentului tau pe website, a livrarii produselor comandate, a returului (daca este cazul) si rezolvarii oricaror probleme aparute ca urmare a plasarii unei comenzi pe semintedinbaragan.ro.
Livrarea catre Client a produselor achizitionate este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Astfel, atat Firma de curierat rapid, cat si Banca, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Semintedinbaragan.ro, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si pt procesarea platii, conform legislatiei in vigoare cu privire la Protectia datelor personale. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor Semintedinbaragan.ro, trebuie sa respecte intocmai termenii si conditiile legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii.
Informatiile inregistrate sunt utilizate in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor (vezi Politica de confidentialitate a datelor personale). Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti contacta in orice moment pentru a ne transmite solicitarea dvs. prin e-mail la adresa: comenzi@semintedinbaragan.ro sau instiintare prin curier la adresa: Sos. Vizirului Km10+500 DN21, com. Chiscani,  jud. Braila, ambele variante sa fie cu confirmare de primire din partea noastra.
Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea produselor comandate.
De asemenea, poti consulta Politica de confidentialitate de pe acest website.

6. Despre cookie-uri

Aveti optiunea de a accepta sau nu utilizarea fiecarei categorii de modul cookie. Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment, sa blocati sau sa eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor dvs., fie prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, fie urmand instructiunile pentru fiecare modul de cookie. Fisierele ramân pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pâna sunt sterse manual de utilizator. Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati sectiunea Politica de utilizare cookie-uri.
Prin acceptarea acestor termeni si conditii va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679.

7. Despre de livrare:
Livrarea se va face cu firme de curierat rapid sau ridicare personala din reprezentanta.
Pentru localitati in afara retelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare.
Cand Costul transportului va fi suportat de catre cumparator, acesta va fi adus la cunostinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Costul transportului nu va fi restituit in cazul returnarii produselor.
Termenul de livrare este orientativ si este intre 2-5 zile. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, Semintedinbaragan.ro va informa Clientul prin E-mail sau sms si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare. Daca nu se doreste prelungirea perioadei, Clientul poate renunta in scris la comanda, iar sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile de la data renuntarii.
Clientul are la dispozitie un termen de 2 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Semintedinbaragan.ro a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, Semintedinbaragan.ro va inapoia suma platita.
Chimagri SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de livrarea lor prin contactarea clientilor.
In eventualitatea depasirii termenului de livrare, Semintedinbaragan.ro va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii.
De asemenea, Chimagri SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: explozii, incendii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, inundatii, razboaie, proteste, rascoale, tulburari civile sau in alte conditii de forta majora.
In functie de disponibilitatea produselor pe stoc, acestea pot fi:
& In stoc – avem cel putin 1 bucata in stoc
& Stoc epuizat – produsul nu mai este disponibil
& Intreaba/ in curand noi produse – se va face o verificare suplimentara pentru a afla o viitoare disponibilitate a produsului
Pentru a evita eventuale probleme legate de disponibilitatea produselor, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.
Pentru livrarea comenzii, atat vanzatorul, cat si firma de curierat pot contacta Cumparatorii pentru a-i informa prin orice mijloc de comunicare: e-mail, telefon, SMS, despre detaliile de cumparare/predare ale produselor comandate. Trimitem prin curierat doar pe teritoriul Romaniei.

8. Anularea comenzii
Preturile afisate pe site au toate taxele incluse, iar tva-ul este 0. Nu exista o valoare minima de pret pentru a efectua o comanda. Depunem tot efortul in a va furniza informatii corecte despre pretul, culoarea si descrierea produselor. Insa, este posibil ca unele informatii sa fie eronate. Astfel, Chimagri SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarea usoara de vizionare a culorii produsului, pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor produselor prezentate.
In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori sau din cauza lipsei produsului in stoc, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva, fara o notificare prealabila, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti, una fata de cealalta, sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Daca pretul produsului comandat este mai mare decat cel afisat pe site, dupa ce va comunicam acest aspect, aveti dreptul de a anula comanda sau de a plati diferenta produsului.
In cazul returului, rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 20 de zile de la confirmarea returului. Returnarea se face in acelasi cont de unde s-au primit banii. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.

9. Despre garantie si retur:
Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Garantia oferita de Semintedinbaragan.ro este emisa în conformitate cu legislatia în vigoare.
Fiecare produs comercializat de Semintedinbaragan.ro beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil sau returnarea contravalorii acestuia.
Cumparatorul are dreptul sa returneze Produsul, în termen de 14 zile calendaristice – pentru comertul la distanta, fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expira în termen de 14 zile din ziua în care Cumparatorul a intrat în posesia fizica a Produsului. Produsul pe care vrei sa il returnezi trebuie sa fie nefolosit, fara urme de uzura, în aceeasi stare în care l-ai primit.
Livrarea produsului se face cu etichetele intacte, fara sa fie taiate sau rupte si cu toate documentele cu care a fost livrat.

Posibilitatea modificarii/anularii unei comenzi este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzi”.
In cazul returnarii produselor, costul transportului nu va fi restituit. Nu primim colete de ramburs cu plata transportului la Vanzator.

10. Litigii
Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului se vor solutiona pe cale amiabila intre vanzator si cumparator/client, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemei, cu confirmare de primire din partea Semintedinbaragan.ro. Daca nu se ajunge la nici o intelegere, partile se pot adresa instantei de judecata competente de la sediul vanzatorului, Chimagri SRL.

11. Comentarii si alte comunicari
Clientii care viziteaza site-ul Semintedinbaragan.ro pot face comentarii, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Chimagri SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site diverse comentarii cu continut obscen, amenintator, defaimator, texte cu referire la diverse promotii, etc. si nu ne asumam nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre clientii site-ului. Chimagri SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru daunele produse de aceste comentarii.
In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca clientul confera societatii noastre, dreptul neexclusiv, irevocabil si gratuit de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. Clientul/Cumparatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site-ul nostru, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau al Semintedinbaragan.ro, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
& a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Semintedinbaragan.ro catre Client
& de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
& de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
& de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Semintedinbaragan.ro catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.